9 Mayıs 2013 Perşembe

Haftasonu acil nakit ihtiyaçlarınız için Maximum Kart



Nakit ihtiyaçlarınız için Maximum Kart’ınızdan kaçırılmayacak “Taksitli Nakit Avans” fırsatı!

Nakit ihtiyaçlarınız için Maximum Kart'ınızdan 10 ay veya 18 ay vadeli taksitli nakit avans fırsatını kaçırmayın!

8, 9 veya 10 taksitte 4.000 TL'ye kadar sadece %8 ücretle (KKDF&BSMV hariç)
ya da
12-18 ay arası taksitlerde indirimli %1,59 faiz (KKDF&BSMV hariç) ve %3,15 komisyon ile taksitli nakit avans çekebilirsiniz.

Kampanyalarımızdan faydalanmanız için Bankamatiklerimiz, İnternet Şubemiz, 0850 724 0 724 Telefon Şubemiz ve şubelerimiz hizmetinizdedir.

Örnek ödeme tablosu
Taksitli Nakit Avans Tutarı Aylık
Faiz Oranı (%) Taksit Sayısı (Ay) Komisyon Ücret Aylık Taksit Tutarı Ödenecek Toplam Tutar (Herşey dahil)
1.000 TL 0 10 0 96 TL 100 TL 1.096,00 TL
1.000 TL 1,59% 12 31,5 TL 0 TL 94,03 TL 1.159,86 TL
1.000 TL 1,59% 18 31,5 TL 0 TL 66,16 TL 1.222,38 TL
8, 9 veya 10 taksit seçenekleri için Faizsiz Taksitli Nakit Avans Kampanyası Detayları:

1. 1-31 Mayıs 2013 tarihleri arasında, 4.000 TL'ye kadar sadece 8, 9 veya 10 taksitli işlemlerde geçerlidir.
2. Kampanya kapsamındaki taksitli nakit avans işlemleri için tek seferlik %8 ücret (KKDF&BSMV hariç) işlem anında kredi kartına yansıtılacaktır. Kampanya kapsamındaki işlem tutarı 8, 9 veya 10 taksit seçenekleri için en az 50 TL ile, üst limit ise kredi kartı nakit çekme limiti ile birlikte bir müşteri başına azami toplam 4.000 TL ile sınırlıdır. Örneğin, ilk kullanımda 8 taksitte 2.600 TL çekildi ise, ikinci kullanımın kampanya kapsamında olabilmesi için yine 8, 9 veya 10 taksit seçeneğiyle ve azami 1.400 TL olması gerekmektedir. Her kullanımda kampanya kapsamında çekilen taksitli nakit avans tutarı müşterinin (Maximum Kart ya da Maximiles) farklı kartları olsa dahi müşteri bazında toplanacaktır. Müşteri bazında toplamda 4.000 TL'nin aşılması durumunda son kullanım için genel taksitli nakit avans koşulları (aylık %2,22 faiz (vergi-fon hariç) ve asgari 5 TL olmak üzere %3,15 komisyon) geçerli olacaktır.
3. Kampanya tarihleri arasında 4.000 TL'nin üzerinde ve/veya 8, 9 ve 10 taksit seçenekleri dışındaki Taksitli Nakit Avans kullanımları için genel taksitli nakit avans koşulları geçerli olacaktır.

12-18 ay arası taksitlerde %1,59 faizli Taksitli Nakit Avans Kampanyası Detayları:

1. Kampanya, 1-31 Mayıs 2013 tarihleri arasında, sadece 12-18 ay arası taksitlerdeki işlemlerde geçerlidir.
2. Kampanya kapsamında, 12-18 ay arası vadelerdeki taksitli nakit avans işlemleri için aylık %1,59 faiz (KKDF&BSMV hariç) faiz geçerli olup, tek seferlik %3,15 komisyon işlem anında kredi kartına yansıtılacaktır.
3. Kampanya kapsamındaki işlem tutarı en az 50 TL ile, üst limit ise kullanılabilir nakit limiti ile sınırlıdır.
4. Kampanya tarihleri arasında 12-18 ay arası taksit seçenekleri dışındaki Taksitli Nakit Avans kullanımları için genel taksitli nakit avans koşulları (aylık %2,22 faiz (vergi-fon hariç) ve asgari 5 TL olmak üzere %3,15 komisyon) geçerli olacaktır.

Taksitli Nakit Avans ile ilgili diğer detaylar:

1. Türkiye İş Bankası, yasal zorunluluklar ve kendi kriterleri çerçevesinde de bazı kredi kartlarının nakit çekme özelliğine kısıtlama getirebilir. Nakit çekme özelliği kısıtlanmış kartlar, taksitli nakit avans kullanamayacaktır.
2. Kampanya kapsamında çekilen taksitli nakit avans tutarının erken ödenmesi halinde ücret ve komisyon iadesi yapılmamaktadır.
3. Kampanyaya Ziraat Maximum Kartlar dahil değildir.
4. Kampanya süresinin sonunda kampanyaya özel koşullar sona erecek olup, taksitli nakit avans işlemleri için yürürlükte olan komisyon, ücret ve faiz oranları ile uygulamaları geçerli olacaktır.
5. Türkiye İş Bankası kampanya tarihleri içerisinde müşteri başına kullandırılan azami tutarı değiştirme hakkına sahiptir.

20 yorum:

  1. Merhaba
    Stres ve hızlı onay olmadan kişisel veya iş kredisi ihtiyacınız var? Şimdi de asal faiz oranı krediler sunuyoruz olarak Eğer öyleyse, lütfen bize ulaşın. Daha fazla bilgi ve uygulamaları, mutlu etmek yanıt vermek için bu e-posta bizim kredi güvenli ve güvenli. (faithbank@ymail.com) adı ve bir miktar gerekli veya Web sitenize http://faithbankcompany.gnbo.com.ng ulaşabilirsiniz

    YanıtlaSil
  2. Merhaba.
    Eğer stres ve hızlı onayı olmadan kişisel veya işletme kredisi ihtiyacınız var mı? Eğer öyleyse biz şimdi asal faiz oranı kredi sunuyoruz olarak, lütfen bize ulaşın. Bizim kredi güvenli ve daha fazla bilgi ve uygulamalar için güvenli olduğunu, bu e-postaya cevap lütfen. (faithbank@ymail.com) adı ve miktarı gerekli

    http://faithbankcompany.gnbo.com.ng web sitemizi ziyaret edin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. faith ban dolandırıcıdır kredi falan yok paranızı kaptırmayın nieryada dolandırıcılık yapan bir firma

      Sil
  3. Merhaba.
    Eğer stres ve hızlı onayı olmadan kişisel veya işletme kredisi ihtiyacınız var mı? Eğer öyleyse biz şimdi asal faiz oranı kredi sunuyoruz olarak, lütfen bize ulaşın. Bizim kredi güvenli ve daha fazla bilgi ve uygulamalar için güvenli olduğunu, bu e-postayı yanıtlayın. (citibanka@yahoo.com) gerekli ismi ve miktarı.

    YanıtlaSil
  4. merhaba

    yo gerçek bir kredi gerekiyor? faturalarınızı ödemek için ya da bir iş başlatmak için? credithome@blumail.org ve sadece orijinal not: burada% 3 faiz oranıyla kredi sunuyor ve böylece ilgilenen adayların bu posta yoluyla başvurmaları gerekmektedir seçtiğiniz herhangi bir miktarda 1,000.00 TL den kredi notunu sunuyoruz kim gerçek hakiki bir kredi almak için bir fırsattır bireysel güvenlik nedenleriyle geçerli olmalıdır

    iletişim: credithome@blumail.org

    teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  5. Hoş geldiniz.
    Kişisel bir ihtiyacınız var kredi veya stres ve hızlı onay olmadan iş? Şimdi ana faiz oranı kredi teklifi olarak Eğer öyleyse, lütfen, bize. Bizim kredi korumalı ve güvenli, uygulama ve daha fazla bilgi için lütfen bu iletiyi yanıtlayın. (trustfunding9@gmail.com) adını ve miktarını ihtiyaç

    YanıtlaSil
  6. Merhaba.
    Stres ve hızlı onayı olmadan kişisel veya işletme kredi ihtiyacınız var mı? Eğer öyleyse biz şimdi% 3 asal faiz oranı kredi sunuyoruz olarak, lütfen bize ulaşın. Bizim kredi güvenli ve daha fazla bilgi ve uygulamalar için, güvenli olduğunu, bu e-postaya cevap lütfen. (info.privatelender@yahoo.com) adı ve miktarı gerekli.

    de bugün için bize ulaşın (info.privatelender@yahoo.com)

    YanıtlaSil
  7. merhaba
    Eğer Finansman ihtiyacınız mı?
    Eğer İş veya Kişisel Kredi ihtiyacınız var mı?
    Eğer şirket yeniden finanse etmek isteyen musunuz?
    Firmamız Amerika Birleşik Devletleri'nde dayanır.
    Biz herhangi bir birey ve şirket kredi vermek
      % 3 faiz oranı yıllık.
    Daha fazla bilgi için, E-posta adresi:
    paulelvisloans@hotmail.com

    YanıtlaSil
  8. Eğer Finansman ihtiyacınız mı?
    Eğer İş veya Kişisel Kredi ihtiyacınız var mı?
    Eğer şirket yeniden finanse etmek isteyen musunuz?
    Firmamız Amerika Birleşik Devletleri'nde dayanır.
    Biz herhangi bir birey ve şirket kredi vermek
    % 3 faiz oranı yıllık.
    Daha fazla bilgi için, E-posta adresi:

    andersonloanworld@hotmail.com

    YanıtlaSil
  9. *% 3 faiz kredisi oranı sunuyor
    * Nakitsiz Girişimci Sigortası
    * Para için garanti

    Kredi notu iyi olan Credit Financier Home, sınai ve kişisel menfaatler amacıyla şahıslara veya şirketlere veya kooperatif birliklerine teminat kredileri ve teminatsız krediler sunmaktadır.

    İletişim Adresi:
    Whatsapp: +15184181390
    Doğrudan posta
    creditfinancierhome@gmail.com

    YanıtlaSil
  10. Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
    Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

    NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  11. Efendim ve Bayan Gerçek bir kredi mi arıyorsunuz? Şirketinizde veya çeşitli projelerinizde finansal yardım istiyor musunuz? Ancak tüm bankalar dosyanızı reddediyor, çok değerli müşterilerimiz bugün başladığımız için şanslı gününüz olduğunu unutmayın. Dünyanın her yerinde ikamet eden dürüst ve ciddi olanların emrinde. Aslında, borç verme kabiliyetimiz, kişi başına 33.000TL ile 200.000.000TL arasında değişmektedir. Kurumumuzun yakınlarında talepleri yapan kişileri garanti etmek. Aslında, Avrupa'nın her yerinde birçok ciddi kişiye yardım etmek zorunda kaldık. Teklifimiz ciddidir Bireyler arasında borç vermenin yasal prosedürü olan prosedürle gerçekleştirebilirsiniz (kıtada ve hatta başka bir yerde bu tür bir faaliyette bulunabileceğimizi gösteren yasal belgeye bile sahibiz). Teşekkürler, kredileri geri alabilmemiz için ciddi kişilerle bağlantıya geçmek istiyoruz. Eğer ilgileniyorsanız, isteğinizi posta ile göndererek bize bildirmekten çekinmeyin: lambertjeandominique53@gmail.com


    Bizim içten selamlarımız.

    YanıtlaSil
  12. *% 3 faizli kredi oranı sunar
    * Nakitsiz Girişimci İçin Sigorta
    * Para garantisi
    * 10,000 TL'den 100,000,000 TL'ye kadar kredi teklifi

    İyi kredi puanıyla, Credit Financier Home, bireysel veya şirket veya kooperatif derneklerine, endüstriyel ve kişisel çıkarlar için teminatlı krediler ve teminatsız krediler sunar.

    İletişim Adresi:
    WhatsApp: +15184181390
    Doğrudan posta:
    creditfinancierhome@gmail.com

    YanıtlaSil
  13. LOANS AVAILABLE

    Do you need Personal, Business Cash Loan, Unsecured Loan, Get unsecured working capital ? We Have Loan Programs Tailored For any Profile apply a loan with us today to Satisfy your Business Needs.

    Operation;

    Fast and Simple Loan
    Quick Application Process
    Approvals within 24-72 Hours
    Optional Fee Loan
    Funding in less than 5 days


    LOAN SERVICES AVAILABLE INCLUDE:
    ================================
    *Personal Loans.
    *Business Loans.
    *Investments Loans.
    *Business Expansion Loans.
    *Hard Money Loans
    *Construction loans.
    *Credit Card Clearance Loan
    *Debt Consolidation Loan

    We Offers Financial Consulting To Clients, Companies Seeking Debt/Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business.

    Interested Parties, kindly contact us for additional information via

    Mail; Howardfinancialaid@yahoo.com
    Whatsapp: +1 (573) 279-4038
    Company Address: West Ave, Hawthorne, CA.

    YanıtlaSil
  14. Merhaba,

    Memnuniyetiniz için rahat bir krediye mi ihtiyacınız var? Yerli ve yabancı borçlulara% 3'lük uygun faizli kredi sunuyoruz. Sertifikalı, güvenilir, güvenilir, verimli, hızlı ve dinamik, birlikte çalışıyoruz. en fazla 2 ila 50 yıl arasında uzun vadeli kredi veriyoruz.

    Borç ödemek, bir iş kurmak veya başka bir nedenle doğrudan, kolay ve uygun fiyatlı bir krediye mi ihtiyacınız var? Öyleyse, kredi talebiniz için lütfen bizimle iletişime geçin.

    Bu teklif ciddi insanlar içindir.

    İlgileniyorsanız lütfen bizimle iletişime geçin:

    E-posta: easyloanfirm2020@gmail.com
    WhatsApp: +15125961871

    Sertifikamız var,
    güvenilir, güvenilir, verimli, hızlı ve dinamik.

    Saygılarımla,
    Derek Douglas
    easyloanfirm2020@gmail.com



    % 3 Basit ve uygun fiyatlı kredi teklifi

    YanıtlaSil
  15. Merhaba Stres ve hızlı onay olmadan kişisel veya ticari krediye mi ihtiyacınız var? Eğer öyleyse, şimdi% 3 faiz oranıyla kredi sunduğumuz için lütfen bizimle iletişime geçin. Kredimiz güvenli ve güvenlidir, daha fazla bilgi ve başvuru için lütfen bu e-postayı yanıtlayın. (privateloaninvestment@hotmail.com, whatsapp +917338386140) gereken ad ve tutar

    YanıtlaSil
  16. Merhaba,

    Memnuniyetiniz için rahat bir krediye mi ihtiyacınız var? Yerli ve yabancı borçlulara% 3'lük uygun faizli kredi sunuyoruz. Sertifikalı, güvenilir, güvenilir, verimli, hızlı ve dinamik, birlikte çalışıyoruz. en fazla 2 ila 50 yıl arasında uzun vadeli kredi veriyoruz.

    Borç ödemek, bir iş kurmak veya başka bir nedenle doğrudan, kolay ve uygun fiyatlı bir krediye mi ihtiyacınız var? Öyleyse, kredi talebiniz için lütfen bizimle iletişime geçin.

    Bu teklif ciddi insanlar içindir.

    İlgileniyorsanız lütfen bizimle iletişime geçin: E-posta: easyloanfirm2020@gmail.com


    Sertifikamız var,
    güvenilir, güvenilir, verimli, hızlı ve dinamik.

    Saygılarımla,
    Derek Douglas
    easyloanfirm2020@gmail.com



    % 3 Basit ve uygun fiyatlı kredi teklifi

    YanıtlaSil
  17. Acil krediye mi ihtiyacınız var? Şimdi başvurun privateloaninvestment@hotmail.com

    YanıtlaSil
  18. Merhaba .. Benim adım Aydın Ertan ve Türkiye'nin vatandaşı, "Kredi Finansmanı Evi" adında bir kredi şirketine teşekkür etmek istiyorum. Banka tarafından kredi almaktan birkaç kez reddedildikten sonra reklamlarını aldım çevrimiçi denemeye karar verdim, çünkü bana yardım edecek kimsem yok ve neyse ki, bazı kağıt işleri imzaladıktan ve gerekli prosedürleri tamamladıktan sonra kolayca kredi aldım ve tanıklığımı çevrimiçi olarak paylaşmaya karar verdim. Benim gibi aynı durum, her tünelin sonunda ışık olması ve sorunlarının çözümünü bulmaktan vazgeçmemesi umuduyla olabilir. Ayrıca, finansal desteğe ihtiyacınız varsa onlarla iletişime geçebilir ve ayrıca bilgilerini çevrimiçi ortamda nasıl edindiğinizi anlatabilirsiniz.

    E-posta adresi: creditfinancierhome@gmail.com

    YanıtlaSil
  19. Christian Margain

    "Notre demande de crédit à été traitée très rapidement et nous avons été agréablement surpris du versement de Mme IRANNA BRUN irannabrun@gmail.com en moins d'une semaine."

    YanıtlaSil

CPM AFFILIATION